Grup 1

Grup 1:

Elif Ergün: Dokuz Eylül Üniversitesi’nde Türkçe Öğretmenliği okudu, okul içi ve okul dışı çeşitli sergilerde fotoğraflarıyla yer aldı. Halen felsefe bölümünde eğitim görmekte. Foça’da yaşıyor, fotoğraf ve sinema ile ilgileniyor.

Deniz Çiftçi: 1983, Edirne, Keşan doğumlu. 2007'de Galatasaray universitesi iletisim fakultesinden mezun oldu. Bir sure Birgün, Radikal, NTV gibi medya kurumlarinda calistiktan sonra 2013 yılında medya sektöründen ayrılıp Foça'ya yerleşti. Halen insaat ve turizm alaninda calisiyor, belgesel ve fotoğrafçılıkla ilgileniyor.

Ömer Acar: 1979 İstanbul doğumlu. İstanbul Üniversitesi Fransız Dili ve Edebiyatı ve Haliç Üniversitesi Tiyatro Bölümü mezunu. Doğuş Yayın Grubu’nda beş yıl muhabir olarak çalıştı. Film sektöründe kamera önü ve kamera arkasında çalıştı. 2017’den beri Foça‘da yaşıyor.

Mert Alp Turan: 1999 İzmir doğumlu. İlkokul ve lise öğrenimini Foça' da tamamladı. 9 Eylül Üniversitesi - Film Tasarımı ve Yazarlığı bölümünde öğrenim hayatına devam etmektedir.

Tülay Gündem: 1984 Manisa doğumlu. Sosyoloji mezunu. İstanbul'da internet ve reklam sektöründe çalıştıktan sonra Foça'ya yerleşti. Sosyal medya konusunda danışmanlık veriyor, aynı zamanda yoga eğitmeni. İkinci Üniversite'de "Fotoğrafçılık ve Kameramanlık" bölümünde eğitimine devam ediyor.

Grubun Video Prodüksiyon Atölyesi kapsamında çektiği "En Güzel İklim" 2022 Foça Film Günlerinde gösterilmek üzere seçildi.