'İzmir'i Yazıyorum' etkinliğinde Foça Podcast Öne Çıktı

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin 2023-24 "İzmir'i Yazıyorum" projesine katılan yazarlar, senaristler ve podcast'çileri alkışlarla kutluyoruz.

İzmir Büyükşehir Belediyesi-İzmir Sinema Ofisi tarafından yürütülen "İzmir'i Yazıyorum" projesi, İzmir ve İzmir'e ait unsurların yer aldığı görsel, işitsel ve edebi çalışmaların geliştirilmesi amacıyla yola çıktı.

10 Ocak akşamı tarihsel İzmir Havagazı Fabrikasında yapılan proje kapanış töreninde İzmir dışından da katılımcıların çok sayıda olması dikkat çekiciydi.

Törende, proje ortağı Senaryo Stüdyo’nun yürüttüğü eğitim programını tamamlayan katılımcılara sertifikaları, eğitim veren sanatçılar Ezel Akay, Irmak Zileli, Elif Congur, Melisa Üneri, Nida Dinçtürk ve Levent Kazak tarafından takdim edildi.

Tören sırasında katılımcılara Foça Film Days kurucusu Deborah Semel Demirtaş’ın “Foça’da Rakı Balığın Ötesinde” isimli podcast'inin bir bölümü dinletildi. Emekli Kültür Bakanlığı Ankara Devlet Türk Halk Müziği Korosu ses sanatçısı ve Foça Film Days gönüllüsü Hayriye Abakay’ın konuk olarak yer aldığı podcast, törene katılanlardan büyük alkış aldı. "İzmir'i Yazıyorum" proje kapsamında yakında yayınlanacak olan “Foça’da Rakı Balığın Ötesinde” Foça’nın ve Foça’nın yaratıcı sakinlerinin geniş bir kitleye tanıtılmasına imkan verecek.

WhatsApp Image 2024-02-11 at 09.42.03
WhatsApp Image 2024-02-11 at 09.44.01